Page 1 of 1

Problem with notifications

Posted: 07 Jun 2019 05:31
by Gowermick
I received a notification that someone has posted to a topic I’m following, yet when I login to view the topic ( not via link in e-mail), I find the posts already marked as read, so I am not able to goto first unread post!
I had noticed it before, but thought it was something I was doing wrong.

Has anything changed recently concerning notifications?

Re: Problem with notifications

Posted: 07 Jun 2019 05:33
by BillH
Mike,

Not sure this is what you are experiencing, but I've seen something that looks kind of like that when I've been signed out of the forums. If that is the case, signing back in worked for me.

Re: Problem with notifications

Posted: 07 Jun 2019 09:17
by tatewise
This is a guess, but I wonder if a user editing a posting triggers such notifications.
However, when a posting is edited, its status does not change to unread.
I am guilty of editing any posting (not just mine) to correct misleading or incomplete details, rather than add a posting of my own to clarify the details.

Re: Problem with notifications

Posted: 07 Jun 2019 09:48
by Gowermick
Miketate,
Whilst that may be a cause, it has happened too often recently for that to be only reason.

Re: Problem with notifications

Posted: 07 Jun 2019 09:51
by tatewise
Mike, that is an interesting observation. How can you possibly know how often users edit postings?
I edit mine (and others') most days, and sometimes several times a day.

Re: Problem with notifications

Posted: 07 Jun 2019 10:14
by ColeValleyGirl
As one data point, I edit my own posts quite often.

Re: Problem with notifications

Posted: 07 Jun 2019 13:58
by Gowermick
Mike and Helen,
Sorry, I misunderstood the point you were making.

But, invariably there is a new post for me to read, just that it is marked as read. This shouldn’t happen if I have not read it.