* Displaying Richtext

Writing and using plugins for Version 5 and above.
Post Reply
avatar
shoshk
Famous
Posts: 220
Joined: 13 May 2015 16:28
Family Historian: V7
Location: Mitzpe Jericho, Israel

Displaying Richtext

Post by shoshk » 14 Jan 2021 06:10

Is there any way to display richtext in a plugin?
Shosh Kalson

User avatar
Jane
Site Admin
Posts: 8068
Joined: 01 Nov 2002 15:00
Family Historian: V7
Location: Somerset, England
Contact:

Re: Displaying Richtext

Post by Jane » 14 Jan 2021 09:01

You could use

Code: Select all

fhPromptUserForRichText 
and just not do anything if the user edits it.
Another option if you want to output complex data is the use the Report functions to create a report with the output.
Jane
My Family History : My Photography "Knowledge is knowing that a tomato is a fruit. Wisdom is not putting it in a fruit salad."

avatar
shoshk
Famous
Posts: 220
Joined: 13 May 2015 16:28
Family Historian: V7
Location: Mitzpe Jericho, Israel

Re: Displaying Richtext

Post by shoshk » 14 Jan 2021 09:08

Thank you Jane. This is exactly what I need.

I looked for something like this using the 'Search' tab in FH Plugin Help. Search term = 'richtext'

fhPromptUserForRichText does not appear in the results list.

Interesting, no?
Shosh Kalson

User avatar
Jane
Site Admin
Posts: 8068
Joined: 01 Nov 2002 15:00
Family Historian: V7
Location: Somerset, England
Contact:

Re: Displaying Richtext

Post by Jane » 14 Jan 2021 09:57

The Windows Help search is word based. Searching for "Rich Text" would have found it.
Jane
My Family History : My Photography "Knowledge is knowing that a tomato is a fruit. Wisdom is not putting it in a fruit salad."

avatar
shoshk
Famous
Posts: 220
Joined: 13 May 2015 16:28
Family Historian: V7
Location: Mitzpe Jericho, Israel

Re: Displaying Richtext

Post by shoshk » 14 Jan 2021 10:00

I will keep this in mind for future searches. Thank you
Shosh Kalson

Post Reply