*problem with images

Gedcom Census is a discontinued program and has been replace by Ancestral Sources.
GeneHunt59
Gold
Posts: 10
Joined: 23 Nov 2009 18:56
Family Historian: V5
Location: Essex, England

problem with images

Postby GeneHunt59 » 24 Nov 2009 10:03

Hi,

I successfully added a family to the 1881 census, but cannot seem to attach the relevant image. I followed the instructions and all seemed ok, but when I open the record in FH and look for the attached image it is not there. I then followed the instructions for adding an image afterwards and get the message 'image already attached'.

Any advice on what I am doing wrong would be much appreciated.

Alan   [confused]


ID:4165

User avatar
Jane
Site Admin
Posts: 7262
Joined: 01 Nov 2002 15:00
Family Historian: V6.2
Location: Somerset, England
Contact:

problem with images

Postby Jane » 24 Nov 2009 10:28

Can you confirm you are looking at the images attached to the source and not the individuals.
Jane
My Family History : My Photography "Knowledge is knowing that a tomato is a fruit. Wisdom is not putting it in a fruit salad."

GeneHunt59
Gold
Posts: 10
Joined: 23 Nov 2009 18:56
Family Historian: V5
Location: Essex, England

problem with images

Postby GeneHunt59 » 24 Nov 2009 11:06

Hi,

I can't see images attached to individual, or sources.

GeneHunt59
Gold
Posts: 10
Joined: 23 Nov 2009 18:56
Family Historian: V5
Location: Essex, England

problem with images

Postby GeneHunt59 » 24 Nov 2009 11:10

Sorry!, when I go to source record and select multimedia the image is there.

Thanks for your help
Alan [oops]


Return to “Gedcom Census (closed)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests